de gezichten van studio best

Studio Best is de thuis-studio van deze fotografen uit de regio Eindhoven.


Marc van Beek - StudioBest

Marc van Beek - StudioBest

Marc van Beek

Ik ben portretfotograaf uit Oirschot en eigenaar van FotoFluvius. Sinds 2016 werk ik fulltime en vooral ondernemend aan mijn passie, fotografie van en mét mensen. In 2017 heb ik daar de veelzijdig inzetbare fotostudio StudioBest (bij Eindhoven) aan toegevoegd.

Mijn specialisaties zijn zakelijke fotografie en videografie die zich vooral richt op aansprekende beelden met menselijke interactie. Verder organiseer ik fotografie-uitjes en evenementen met modellen waarbij je niet alleen veel leert, maar ook een gezellige dag hebt en met veel portfoliomateriaal thuis komt.

Ik beheer de studio en ben dus contactpersoon voor al je vragen en uitdagingen.


Joop Bruurs

Ik ben Joop Bruurs. Grafisch vormgever en fotograaf uit Nuenen. Ik werk onder de naam JB-Advertising & Fotografie. Heb een eigen Reclame/Mediabureau en verzorgd voor diverse klanten o.a.: advertentie-, magazine-, flyer- en huisstijl opmaak. Ook regel ik voor diverse klanten hun drukwerk. 

Naast zakelijke bedrijfsfotografie, product/kleding-fotografie en workshops,  heb ik diverse jaren ervaring in de modellenfotografie. Uw kunt voor diverse fotoshoots bij me terecht. Zoals: Zwangerschap – New Born/baby – Kinderen – Tieners – Duoshoots – Familie/gezinsfoto’s en Modelfotografie. Ook kleine groepje kinder/tieners (feestjes) of gezellige vriendinnen fotoshoots behoort tot de mogelijkheden. 

Joop Bruurs - StudioBest

Joop Bruurs - StudioBest