de gezichten van studio best

Studio Best is, naast een af te huren fotostudio én een samenwerkingsplatform van verschillende fotografen uit de regio Eindhoven die inzien dat je samen sterker bent dan de som van individuen. Als team houden we mekaar scherp, leren van elkaar, helpen elkaar en organiseren kwalitatief hoogwaardige workshops en evenementen. Voor onze klanten betekent dit ook dat we het beste wat we samen te bieden hebben kunnen geven, elkaars backup zijn, en de sterktes van elkaar kennen en optimaal kunnen inzetten.


Marc van Beek - StudioBest

Marc van Beek - StudioBest

Marc van Beek

Ik ben portretfotograaf uit Oirschot en eigenaar van FotoFluvius. Sinds 2016 werk ik fulltime en vooral ondernemend aan mijn passie, fotografie van en mét mensen. In 2017 heb ik daar de veelzijdig inzetbare fotostudio StudioBest (bij Eindhoven) aan toegevoegd.

Mijn specialisaties zijn zakelijke fotografie, sport- en fitness, creatieve dans- en compositiefoto's, familie en bruidsfotografie. Verder leidt ik fotowandelingen en geef ik workshops.

Ik beheer de studio en ben initiatiefnemer van de fotografencooperatie.  


Joop Bruurs

Ik ben Joop Bruurs. Grafisch vormgever en fotograaf uit Nuenen. Ik werk onder de naam JB-Advertising & Fotografie. Heb een eigen Reclame/Mediabureau en verzorgd voor diverse klanten o.a.: advertentie-, magazine-, flyer- en huisstijl opmaak. Ook regel ik voor diverse klanten hun drukwerk. 

Naast zakelijke bedrijfsfotografie, product/kleding-fotografie en workshops,  heb ik diverse jaren ervaring in de modellenfotografie. Uw kunt voor diverse fotoshoots bij me terecht. Zoals: Zwangerschap – New Born/baby – Kinderen – Tieners – Duoshoots – Familie/gezinsfoto’s en Modelfotografie. Ook kleine groepje kinder/tieners (feestjes) of gezellige vriendinnen fotoshoots behoort tot de mogelijkheden. 

Joop Bruurs - StudioBest

Joop Bruurs - StudioBest


Ivo Verschuuren - StudioBest

Ivo Verschuuren - StudioBest

Ivo Verschuuren

Met EYE Fotografie maak ik gebruik van mijn passie voor fotografie om de markt te voorzien van professionele foto’s. Met mijn foto’s streef ik ernaar hét verschil te maken. Door te luisteren en mee te denken met de klant, de juiste beleving, compositie en sfeer.

Ik werk voor de vastgoedsector, maak bedrijfsreportages en product- en portretfoto’s. Het gebruik van de fotomast voor hoogtefotografie voegt nog een extra dimensie toe aan de het in beeld brengen van locatie's, een originele groepsfoto vanuit de hoogte of het vastleggen van evenementen. Enkele opdrachtgevers (VSR Groep Eindhoven, Bossers Fitters Eindhoven, Goevaers Groep Best, Geva Vastgoed, Dutchloft Budel, Intown Property Berlin, LINK Ontwerpers, Ondernemerspers Nederland BV, Goo Media, CBR Eindhoven)

Daarnaast geef ik ook workshops fotografie voor groepen, 1 op 1 en voor bedrijven, als training of als geheel verzorgd teamuitje (o.a. voor opdrachtgevers als HUAWEI Nederland/Vodafone, ABN Amro, Tebodin/Bilfinger, Gemeente Tilburg, Bluemonque).

Als project heb ik in 2017 een boek geschreven en gefotografeerd waarin 49 Porsche-bezitters hun passie tonen in woord en beeld. Meer info en bestellen kan via de website www.whyidriveporsche.nl.