Waar is het

Voordeur Studio Best, Best

Studio Best

De Run 29
5684 PW
Best

Telefoon en whatsapp +31 6 285 36 129
 


 

Wie is het

Studio Best wordt beheerd door mij, Marc van Beek, fotograaf bij FotoFluvius. Tijdens de verhuur of gebruik van de studio en/of kantoor ben ik (op de achtergrond) aanwezig en altijd beschikbaar voor vragen. 


Hoe kom ik er

De studio bevindt zich op de eerste etage van een bedrijfspand op industrieterrein Breeven (Batadorp) in Best. Er zijn twee trappen om naar boven te komen en voor zware materialen is er een goederenlift aanwezig.

Auto

Studio Best ligt tegen Eindhoven aan en is goed bereikbaar via de A2, A58 en A67. 

Gratis parkeren in de straat De Run, en in de directe omgeving.
Houdt alstublieft rekening met de gereserveerde parkeerplaatsen van andere bedrijven en gebruik bij voorkeur de bezoekersplaatsen of de ongemarkeerde parkeerplaatsen op 50m voorbij de voordeur van het pand.

Trein, Bus, lopend

Met de trein reis je gemakkelijk naar station Best (dichtstbij), of station Eindhoven.

Hermes buslijn 3 rijdt elk half uur tussen de stations Eindhoven en Best en komt langs de Kanaaldijk in Best. Daarna is het nog 10 minuten lopen naar De Run, via Bataweg en De Dieze. De bus doet er 8 min over vanaf station Best (Euro 1,42), en 35 min vanaf station Eindhoven (Euro 3,04). 

Buslijn 3 (Eindhoven station - Best station, paars) en wandeling naar StudioBest vanaf Kanaaldijk (10min, cyaan).

Buslijn 3 (Eindhoven station - Best station, paars) en wandeling naar StudioBest vanaf Kanaaldijk (10min, cyaan).

Bus 101 rijdt alleen doordeweeks en en in de ochtend van het station naar De Dieze (kruispunt De Run), en in de avondspits weer terug. Daarom is het af te raden om met de bus te komen. Bekijk hier de tijden.

Lopend vanaf station Best is het een aardige wandeling van ongeveer 35 minuten van het station naar De Run, zie hieronder.

Looproute van station Best naar StudioBest. 


Voor de deur

Bij de voordeur staat "De Run 29" en "Studio Best", zoals op deze foto. Staat dat er niet, dan ben je waarschijnlijk bij een nabijgelegen pand (bijvoorbeeld: De Dieze 29). 

Gebruik de bel van Studio Best of hou mijn telefoonnummer bij de hand en bel of Whatsapp mij wanneer je voor de deur van het pand staat. Dan kom ik je beneden ophalen. Mijn nummer is +31 6 285 36 129. 

Voordeur Studio Best, Best.